06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Toegangscontrole

toegangscontrole kaartlezer

Toegangscontrole kaartlezer

Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat u bepaalt wie waar toegang heeft. In de praktijk betekent het vaak dat er op ruimtes die u beveiligd wilt hebben een kaartlezer of e.d. wordt gemonteerd. Afhankelijk van de autorisatie van de badge van de medewerker of bezoeker zal de deur worden geopend. Het is vaak van groot belang dat autorisaties snel en gemakkelijk door u kunnen worden gewijzigd. Verder dient het systeem gebruikersvriendelijk te zijn. Veel organisaties hebben behoefte aan een registratie en identificatie van de gebruikers van het systeem. Het wordt dan mogelijk om een overzicht te krijgen van wie wanneer een deur geopend heeft. Polair Beveiliging biedt naast kaartlezers en identificatie media zoals badges, sleutelhangers en elektronische sleutels ook complete oplossingen inclusief de benodigde software. Uitgangspunten bij alle oplossingen zijn dat de systemen modulair, met andere systemen te integreren en vooral gebruikersvriendelijk zijn.

toegangscontrole ingang

Voor betere, veilige en gemakkelijke toegangscontrole heeft Polair Beveiliging toegangscontrole op basis van biometrie! Traditionele toegangssystemen zijn moeilijk te beveiligen. Het is niet te voorkomen dat mensen sleutels, pasjes of magneetkaarten aan anderen geven of gewoonweg verliezen. Ook pin- en andere codes kunnen eenvoudig in verkeerde handen komen. Met biometrie is optimale toegangscontrole geen probleem. Het is onmogelijk om biometrische data aan iemand door te geven of op een andere manier zoek te maken. De geautoriseerde gebruiker moet immers altijd fysiek aanwezig zijn om toegang te krijgen. Niemand kan zich voor een ander uitgeven. Snel 'even' een collega een pasje geven of de code voor het alarm aan een 'vriend' geven is verleden tijd.

Onze systemen kunnen worden toegepast in verschillende sectoren, zoals; Kantoren, Industrie, Appartementen, Onderwijs, Publieke sector, Transport.

Polair installeert nu ook AJAX systemen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering

Toegangscontrole deurkaart

Voordelen:

U bepaalt wie toegang heeft!

Optimale toegangscontrole met biometrie.

Overal toe te passen.

Altijd de juiste gegevens.

Integratie mogelijkheden met andere installaties.

Totaalbeveiliging naar wens.

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen