06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Polair Beveiliging - In de regio

Polair Beveiliging in heel Nederland

Polair Beveiliging verzorgt woonhuis- en bedrijfsbeveiliging (alarmsystemen/bewakingscamera's,toegangcontrole) voor iedereen in heel nederland. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan op de provincie voor het juiste aanbod.

Integrale Veiligheidsmonitor

Ieder jaar komt er een Integrale Veiligheidsmonitor (IVm) uit. Hierin worden de resultaten van een bevolkingsonderzoek naar veiligheid, leefbaarheid en slachtofferschap uitgebreid besproken. Zowel de landelijke cijfers als de regionale en lokale cijfers komen aan bod. De resultaten van het afgelopen jaar liegen er niet om.

Onveilig gevoel

Ruim een kwart van de Nederlanders geeft aan in het afgelopen jaar met veel voorkomende criminaliteit in aanraking te zijn geweest. Vandalisme, geweld, inbraken en diefstal worden genoemd als oorzaak. Ook geeft ruim een kwart van de ondervraagden aan dat zij zich wel eens onveilig voelen in hun eigen leefomgeving. Vindt u dit hoog? Wij wel. Daarom vindt Polair Beveiliging het belangrijk om in actie te komen. Onze doelstelling is om samen met u te streven naar een veiligere leefomgeving. Een veilig gevoel, thuis en op het werk. Dat wil toch iedereen? Met behulp van woonhuisbeveiliging in de vorm van alarmsystemen en bewakingscamera's kunnen we dit realiseren.

Voordelen van inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging werkt in eerste instantie preventief: de meeste inbrekers zullen de gok niet wagen om een beveiligde woning binnen te breken. Doen zij dit toch? Dan zorgt de inbraakbeveiliging (alarmsysteem) ervoor dat er direct een melding uit gaat naar de meldkamer. De medewerkers van de meldkamer zullen na een doormelding van het alarmsysteem onmiddellijk de nodige hulpdiensten inschakelen. Met behulp van de juiste inbraakbeveiliging kunt u een inbraak voorkomen: een alarmsysteem helpt.

Juiste inbraakbeveiliging

De juiste inbraakbeveiliging, wat houdt dat eigenlijk in? Bij Polair Beveiliging zijn adviseurs werkzaam die heel Nederland door reizen. Zij kunnen u uitstekend informeren en adviseren over de juiste woonhuisbeveiliging. De verschillende mogelijkheden aan inbraakbeveiliging en woonhuis- en bedrijfsbeveiliging (alarmsysteem/bewakingscamera’s) worden besproken en uiteraard kunnen zij u de nieuwste technologieën uitleggen waardoor u ervan verzekerd bent dat u de juiste keuze maakt. U kunt ons telefonisch bereiken, maar indien gewenst kunnen onze adviseurs ook naar uw woning in Noord-Holland komen voor een advies op maat. Of u nu in Den Helder woont of in Amsterdam: wij reizen heel Nederland door om mensen te informeren over de juiste woonhuisbeveiliging (alarmsystemen/bewakingscamera's).

Een veilig gevoel, dat kunt u zelf creëren. Alarmsystemen, bewakingscamera’s en overige vormen van woonhuisbeveiliging maken de kans op criminele activiteiten zeer klein. Polair beveiliging biedt een professioneel advies op maat over de geschikte alarmsystemen en bewakingscamera's voor uw woning. Iedere situatie vraagt om een andere vorm van woonhuisbeveiliging. Onze adviseurs kunnen u informeren over de juiste vorm van woonhuisbeveiliging. Zij vertellen u welk alarmsysteem en welke vorm van camerabewaking het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Landelijke service

Het mooiste is dat Polair Beveiliging beveiliging verzorgt door heel Nederland. Of u nu in Groningen of Maastricht woont: onze adviseurs rijden heel Nederland door om u te informeren over de juiste beveiliging in de vorm van alarmsystemen en/of bewakingscamera’s, toegangscontrole. Helaas beperkt de criminaliteit zich niet tot de Randstad of de grote steden van Nederland. Inbraken, overvallen, diefstal en vandalisme: het kan overal gebeuren. Indien uw woning voorzien is van woonhuisbeveiliging maakt u de kans echter een stuk kleiner. Bent u benieuwd welke alarmsystemen en bewakingscamera's geschikt zijn om uw woning inbraak-proof te maken? Klik op de provincie waarin u woont of op de (dichtstbijzijnde) stad en ontdek de mogelijkheden. Een veilig gevoel voor u en voor ons, dat is ons doel.

Verder bieden wij een 24-uurs service en zijn wij NCP Borg gecertificeerd

Beveiliging Noord-Holland | Beveiliging Zuid-Holland | Beveiliging Utrecht | Beveiliging Zeeland | Beveiliging Gelderland | Beveiliging Brabant | Beveiliging Overijsel | Beveiliging Drente | Beveiliging Friesland | Beveiliging Groningen | Beveiliging Limburg | Beveiliging Flevoland

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen