06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Video en intercom

Video en intercom Intercom systemen zijn uitermate geschikt om vooraf te kijken wie er aan de deur of toegangspoort staat.

Videosysteem

Het komt wel eens voor dat er 's avonds aangebeld wordt en u twijfelt of u wel of niet open moet doen. Veel mensen gaan uit van de goedheid van de mens en openen zomaar de deur, maar is dit wel verstandig.

Video intercom systemen zijn er in allerlei soorten en typen. Polair Beveiliging adviseert u graag over het systeem dat het beste bij uw situatie past.

Polair installeert nu ook AJAX systemen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering

Intercomsystemen

Intercomsysteemen zijn ideaal voor grote bedrijven en wooncomplexen die alleen welkome gasten willen binnenlaten. Via een spraak- of spraak-beeldverbinding ziet en hoort u wie zich meldt. Op afstand kunt u toegang verlenen.

Op het gebied van intercomsystemen is een behoorlijke innovatie gaande, waardoor het nu al mogelijk is het beeld op de iPhone of iPad te zien en zelfs uw inrijpoort, schuifpoort of deur te openen. Polair Beveiliging speelt in op deze innovatie, waardoor zij het mogelijk heeft gemaakt om zelfs garagedeuren, verlichting aan te sturen met eerder genoemde producten, voor de verlichting is een domotica-systeem onmisbaar. Wij kunnen u voorzien van de juiste informatie en mogelijkheden.

Toegang verlenen op afstand, is zeer functioneel als u veel op pad bent, maar wel regelmatig gasten of bezoekers toegang wilt verlenen. Van pakketbezorger tot familielid: u bepaalt in enkele seconden of een persoon entree krijgt tot uw ruimte.

Standaard zijn onze systemen ook te koppelen aan uw telefooncentrale of VoIP-omgeving. Hierdoor kan het systeem geïntegreerd worden met uw bestaande infrastructuur.

Meer informatie over intercomsystemen? Neem contact op!

Videosysteem

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen