06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Kiwa CCV Borg Certificaat of Opleveringsbewijs

Indien alle vereiste beveiligingsmaatregelen uitgevoerd zijn, geven wij een Kiwa CCV Borg Certificaat of Opleveringsbewijs af. Het opleveringsbewijs of certificaat is geldig zolang er geen veranderingen optreden aan de bouwkundige situatie van uw pand.

Het opleveringsbewijs of certificaat is een bewijs dat Polair Beveiliging verklaart dat de installatie aan de minimale eisen conform de vastgestelde risico klasse voldoet. Voor de verzekeraars is dit tevens een garantie dat dit deel van de beveiliging conform de VRKI is vastgesteld en is uitgevoerdHet opleveringsbewijs of certificaat van het NCP is 5 jaar geldig mits er een onderhoudsabonnement is afgesloten en er jaarlijks minimaal één preventieve controle word uitgevoerd.

Polair installeert nu ook AJAX systemen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen