06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Buitenbeveiliging

Terreinbeveiliging wordt steeds populairder. Inbraken nemen toe en zowel particulieren als bedrijven willen ongewenste indringing al in het vroegste stadium detecteren. Dit voorkomt inbraak en dus veel schade. Een prettig gevoel.

Eenvoudige vrijstaande systemen


Om uw buitenterrein te beveiligen bestaan er vrijstaande detectiesystemen: Ruimte detectoren met hoogwaardige technologie met gesproken tekst of aansturing verlichting en akoestische signalering. Passief infrarood detectoren die aan de woning kunnen worden gemonteerd of op een houten paal tussen de begroeiing in de tuin worden geplaatst.

Vrijstaande uitgebreidere systemen.


Digitaal radarsysteem of een actief infrarood systeem? Dergelijke systemen zijn met name geschikt wanneer u een terrein heeft waarvan de ondergrond niet kan of mag worden bewerkt. Een digitaal radarsysteem legt als het ware een ‘muur’ van radargolven om uw terrein. De onzichtbare radargolven detecteren beweging in het gebied dat door de golven wordt ‘afgedekt’. Een actief infraroodsysteem werkt met onzichtbare infrarood lichtbanen die, net als bij het radarsysteem, alleen in een rechte lijn kunnen worden opgesteld. Het systeem is niet duur, maar vraagt wel relatief veel onderhoud. Bovendien is het gevoelig voor weersinvloeden en kan het last hebben van begroeiing op het terrein. Radar- of infraroodsystemen zijn eenvoudig te installeren.

Meer informatie over buitenbeveiliging? Neem contact met ons op!

Polair installeert nu ook AJAX systemen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering

Ondergrondse systemen

Ondergrondse systemen

Onzichtbaar detectiesysteem

Zekere detectie

Ongevoelig voor weersinvloeden

Graafwerk nodig

Detectiemethode; hekwerken, muren en daken

Politec

GAPID SR is een intelligent systeem dat bestaat uit een reeks MEMS accelerometrische sensoren met geavanceerde technologie. GAPID is een anti-klim-, anti-snij- en anti-doorbraaksensor voor de beveiliging van hekwerken, muren en daken.


Stand-alone of verbonden

Elke sensor kan stand-alone worden toegepast, maar sensoren kunnen ook met elkaar worden verbonden, waardoor ze lange hekwerken en grote terreinen kunnen bewaken. Voor het maken van een GAPID systeem met meerdere sensoren worden deze in serie aan elkaar gekoppeld met behulp van een RS485-kabel en verbonden met een concentrator voor verbinding en bediening, genaamd Adebus, die gelijktijdig twee secties met elk 128 sensoren kan analyseren.

Hekwerkbeveiliging

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen