06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Branddetectie

Brand, en rookontwikkeling, ontstaat vaak zonder dat u dat in de gaten heeft.

De meeste doden vallen 's nachts als mensen liggen te slapen. Veel voorkomende oorzaken van brand in huis zijn; roken van een sigaret in bed, kortsluiting, een vonk uit de nog smeulende open haard, een vergeten kaars, blikseminslag of een overslaande brand.
Als er 's nachts brand uitbreekt is de kans op letsel zeer groot. Als u slaapt ruikt u namelijk niets en wordt u door de giftige gassen dieper in slaap gebracht. Een brand kan zich binnen 3 minuten door het gehele huis verspreiden. In de praktijk duurt het vaak langer om alle gezinsleden wakker te maken en in veiligheid te brengen.
Het is een must om iets aan branddetectie te doen!

Houd inbrekers buiten de deur tijdens de donkere dagen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering
Videosysteem

Branddetectiesystemen zijn te verdelen in een aantal producten;

Branddetectiesystemen zijn te verdelen in een aantal producten;

  • Draadloze of bedrade rookmelders
  • Brandmelders of hittemelders
  • Koolmonoxidemelders of andere gasmelders

Al deze melders zijn zowel aan te sluiten op een inbraakcentrale als op een brandmeldcentrale met doormelding naar een meldkamer of mobiele telefoon.
Voor elk van deze producten hebben wij een ruim assortiment van artikelen die in ieders budget passen. Wij adviseren u graag en installeren het op de meest preventieve plaatsen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw nachtrust.
Tip: schaf in aanvulling op een branddetectiesysteem ook een branddeken en een brandblusser aan. Hiermee kunt u zelf onnodig veel schade voorkomen.

Noodverlichting

In geval van een calamiteit mogen uw werknemers, klanten of bezoekers niet in het duister tasten naar een veilig heenkomen. Met (wettelijk verplichte) noodverlichting blijven looproutes en uitgangen onder alle omstandigheden verlicht

Noodverlichting wordt automatisch ingeschakeld bij het uitvallen van elektriciteit. Zo kunnen mensen processen veilig beƫindigen en de dichtstbijzijnde nooduitgang vinden. Ook bij brand en rook is noodverlichting van grote waarde voor de veiligheid.

Meer informatie over branddetectie of noodverlichting? Neem contact met ons op!

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen