06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Camerasystemen

Controleren wat er in en om uw huis of bedrijf gebeurt. Zie en registreer het allemaal met een camera bewakingssysteem. Een goed camerasysteem is onmisbaar bij de optimale beveiliging van uw bedrijf. Niet alleen kunt u verdachte bewegingen in de gaten houden. Ook kan het beeldmateriaal als aanvullend bewijs dienen, mocht zich onverhoopt tot een inbraak voordoen.

Camera beveiliging

Alles wordt vastgelegd op de camera!

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor u en zorgen voor een perfecte installatie.
> Zakelijke camerasystemen
> Particuliere camerasystemen

Polair installeert nu ook AJAX systemen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering

Camerabewaking


Camerasystemen zijn in vele soorten te krijgen;

  • Dome camera's;
  • Bullet camera's;
  • PTZ camera's;
  • Varifocal camera's;
  • Thermische camera's.
  • 180 graden camera's
  • Fish eye camera's

Een veilig gevoel met een camera bewakingssysteem van Polair Beveiliging. Polair Beveiliging bewijst dat het een leider is op het gebied van innovatieve oplossingen. Dit wordt mede bewezen door het type camera's dat door ons wordt geplaatst.
Wij gebruiken kwalitatieve camera's waarbij er in donkere omstandigheden ook een duidelijk beeld is met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Op deze manier kunt u exact controleren wat er in en rond uw woning of bedrijf gebeurt. Conventionele camera's geven vaak onvoldoenden beeldkwaliteit in donker en schemering. De camera's die Polair Beveiliging gebruikt en installeert doen dat wel. De voordelen van deze camera's kunnen worden toegepast in diverse soorten oplossingen, van parken tot industriële omgevingen, verkeerskruispunten en zelfs voor gebruik binnen. Deze camera's zijn ook te gebruiken in uw bestaane CCTV systemen of om uw oude camera's te vervangen.

Elk van de door ons geleverde camerasysteem is aan te sluiten om een harddisk recorder, zodat alles wordt vastgelegd. Ook is het mogelijk om de beelden via internet te bekijken op uw computer, tablet en smartphone zodat u op elk gewenst moment van de dag kunt kijken wat er in en rondom uw bedrijfspand gebeurt. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor u en zorgen voor een perfecte installatie.

Polair is een gecertificeerd Lumiron IRCM installateur, de revolutionaire nachtzicht camera.

Ook leveren wij het SmartView camerasysteem videoverificatie en LiveView

Camera in het donker

Zakelijk camerasystemen

Waarom camera's


Camera beveiliging

Polair Beveiliging gebruikt de modernste camera's

De overvalcriminaliteit heeft zich de laatste 10 jaar verbreed. Zo zijn de laatste jaren naast banken steeds meer winkels en bedrijven slachtoffer van overvalcriminaliteit. De overvallen worden uitgevoerd met geweld. In zo’n 30% van de gevallen is er sprake van ernstig fysiek geweld. In alle gevallen blijven de slachtoffers met psychisch letsel achter. Overvallen is dan ook een slachtoffermisdrijf bij uitstek. De overvallers zijn veelal recidivisten die net zolang doorgaan totdat zij worden aangehouden. Van belang is dan ook dat de daders zo snel mogelijk kunnen worden opgespoord. Een goed signalement is hierbij onontbeerlijk. Een camera, mits goed geplaatst, maakt zo’n objectieve vastlegging van de daders. De praktijk leert dat met goede beelden daders op korte termijn kunnen worden aangehouden en reeksen overvallen in de kiem worden gesmoord. Dit heeft ook een positieve invloed op de preventie en ontmoediging van andere (potentiele) daders.

Het effect van camera's


Uiteindelijk koopt u met de camera iets tastbaars, maar eigenlijk koopt u veiligheid. Welke effecten mag u van die investering verwachten. Camera’s hebben zowel effect op daders, personeel, ondernemers als de politie.

De daders


Camera beveiliging

Indentificeren en herkennen met de juiste camera.

Vastgelegde beelden zijn van groot belang om personen te kunnen identificeren of te herkennen. Ze kunnen ook in belangrijke mate een bijdrage leveren aan de opsporing van personen en bewijsvoering. Bekend is dat veel criminelen beducht zijn voor camera opnamen. Zo zijn er voorbeelden van daders die zich onmiddellijk bij de politie meldden nadat ze wisten dat ‘hun’ overval op de televisie zou worden vertoond. Als dit gebeurt dan volgt vrijwel in alle gevallen herkenning of identificatie van daders. Aanhouding van daders direct na uitzendingen als 'Opsporing Verzocht' komen regelmatig voor.

Personeel


Voor het personeel maar ook voor de ondernemer levert de aanwezigheid van een camerasysteem een positieve bijdrage aan het veiligheidsgevoel. Wat er ook gebeurt de registratie vindt mensonafhankelijk plaats. Er is een grote kans dat de dader op basis van de beelden kan worden gearresteerd. Van de verhoogde pakkans gaat ook een sterke preventieve werking uit. Voor de slachtoffers van een overval leveren snelle arrestaties een positieve bijdrage aan de verwerking van deze overval. De angst dat de dader terugkomt verdwijnt. Daarnaast wordt natuurlijk ook het rechtvaardigheidsgevoel bevredigd.

De politie


Voor de politie betekent goed beeldmateriaal dat krachtig en gericht kan worden opgetreden. Herkenbare koppen leiden tot snelle herkenning en arrestatie van daders. Uiteindelijk zijn veel daders al bij de politie bekend en kunnen de beelden vergeleken worden met de fotoboeken en opsporingsregisters van de politie. Opsporingsonderzoek zonder bruikbaar beeldmateriaal is in het algemeen tijdrovender en kostbaarder dan een onderzoek dat mede op basis van geschikt beeldmateriaal wordt ingesteld. Ook het effect van camera’s op reeksen overvallen moet worden meegewogen. Hoe eerder een overvaller door een camerasysteem wordt geregistreerd hoe eerder de kans op aanhouding. Met het cameramateriaal kunnen enerzijds ‘oude’ overvallen worden opgelost en anderzijds veel nieuwe overvallen worden voorkomen.

Particuliere camerasystemen

Camera's voor in en om de woning


Mis niets meer met onze camera bewakingssystemen. Controleren wie er voor de deur staat of zich op uw terrein bevind. Zie en registreer het allemaal met een beveiligingscamera systeem. Een video- observatiesysteem geeft u niet alleen de mogelijkheid om calamiteiten te voorkomen of de daders te registreren, maar werkt uiteraard ook preventief.

Camera bewaking


Controleren wat er in en om uw woning gebeurt. Zie en registreer het allemaal met een camera observatiesysteem. Niet alleen kunt u verdachte bewegingen in de gaten houden. Ook kan het beeldmateriaal als aanvullend bewijs dienen, mocht zich onverhoopt tot een inbraak voordoen.

Elk van de door ons geleverde camerasysteem is aan te sluiten om een harddisk recorder, zodat alles wordt vastgelegd. Ook is het mogelijk om de beelden via internet te bekijken op uw computer, tablet en smartphone zodat u op elk gewenst moment van de dag kunt kijken wat er in en rondom uw woning gebeurt.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor u en zorgen voor een perfecte installatie. Een veilig gevoel met een camera bewakingssysteem van Polair Beveiliging

duidelijke camera beelden

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen