06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Is overname van het alarmsysteem binnen uw bedrijf of woning aan de orde?

Is overname van het alarmsysteem binnen uw bedrijf of woning aan de orde? Wilt u bijvoorbeeld een alarmsysteem laten overnemen of wilt u overstappen? Er zijn allerlei situaties en redenen die aanleiding geven tot overname van een alarminstallatie. Bijvoorbeeld als u met uw bedrijf of woning gaat verhuizen en u ervoor kiest om de alarminstallatie te laten overnemen. Er zijn in dat geval overigens meerdere keuzes te maken. Het alarmsysteem verhuizen naar het nieuwe bedrijfspand is dan eveneens een optie.

Polair Beveiliging neemt ook bestaande systemen over. Er zal bekeken worden of het systeem aan de eisen voldoet. De monteur zal een analyse uitbrengen en deze met u bespreken. Op basis daarvan kan er een offerte worden opgesteld.

Alarmsinstallatie verhuizen?


Bij een verhuizing van uw bedrijf/woonhuis heeft u de keuze de alarminstallatie mee te verhuizen. Er zijn echter meerdere opties. Bijvoorbeeld het laten overnemen van het alarm door het nieuwe bedrijf. Dat biedt tevens de gelegenheid om zelf een keuze te maken voor een nieuw alarmsysteem. Een alarm dat volledig op uw nieuwe bedrijfssituatie is aangepast. Polair Beveiliging adviseert u hierin graag.

Overnamen alarmsysteem

Als specialist in alarmsystemen verzorgen wij de optimale beveiliging van uw bedrijf. Zo bieden wij u de beste keuze in verschillende alarmsystemen van gerenommeerde A-merken als Honeywell en Ksenia. Daarbij bent u verzekerd van een NCP Borg Certificaat. Het belangrijkste voor uw bedrijf is dat u verzekerd bent van een alarminstallatie op basis van maatwerk. Daar staan wij garant voor.

Overstappen voor betere service of contract?


Bij een verhuizing van uw bedrijf of woning heeft u de keuze de alarminstallatie mee te verhuizen. Er zijn echter meerdere opties. Bijvoorbeeld het laten overnemen van het alarm door het nieuwe bedrijf. Dat biedt tevens de gelegenheid om zelf een keuze te maken voor een nieuw alarmsysteem. Een alarm dat volledig op uw nieuwe bedrijfssituatie is aangepast. Polair Beviliging adviseert u graag over de mogelijkheden.

Polair Beveiliging biedt uitstekende service en gunstige prijzen. Wij hebben aandacht voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Bij een wederzijds prettig gesprek komen wij vrijblijven langs en zullen de overname in kaart brengen.

Polair installeert nu ook AJAX systemen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen