06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Polair Beveiliging - Utrecht

Alleen in Utrecht elke dag meer dan 200 - 250 pogingen tot inbraak

Iedere dag worden er pogingen tot inbraak gedaan. 1 op de 5 Nederlanders heeft wel eens te maken gehad met een inbraak. Bent u woonachtig in de provincie Utrecht, dan maakt u maar liefst 200 -250 keer per dag kans om inbrekers op bezoek te krijgen. Helaas slaagt een groot percentage van deze pogingen. Hoe dat komt? Omdat nog te weinig woningen en bedrijven in Utrecht zijn voorzien van een juiste beveiliging, zoals alarmsystemen en bewakingscamera’s.

Onveilig gevoel

245 pogingen tot inbraak per dag. Dat is schrikken. Uit de Integrale Veiligheidsmonitor blijkt dan ook dat een groot deel van de inwoners van de provincie Utrecht zich in het afgelopen jaar onveilig heeft gevoeld. Bent u één van hen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden om de kans op criminele activiteiten in uw persoonlijke leefomgeving tot een minimum te beperken. Wij raden iedereen aan om woonhuis- en/of bedrijfsbeveiliging, zoals alarmsystemen en bewakingscamera’s aan te schaffen. Alarmsystemen in combinatie met bewakingscamera's werken zeer effectief.

Alarmsysteem

Dat veel mensen zich onveilig voelen in de provincie Utrecht is niet verrassend: er vinden dagelijks vele criminele activiteiten plaats. Ook zijn nog te weinig woningen voorzien van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Door de aanschaf van een goed alarmsysteem in combinatie met bewakingscamera's maakt u de kans klein dat u de volgende bent. Een alarmsysteem geeft direct een melding bij een poging tot inbraak. Kiest u voor Polair Beveiliging, dan wordt het alarmsysteem aangesloten op de meldkamer van de Securitas. Wanneer de alarmsystemen in uw woning in Zuid-Holland af gaan, zullen de medewerkers van de meldkamer direct in actie komen. Met de NVD app heeft u de mogelijkheid tot controle en beheer van uw alarmcentrale aansluiting op elke locatie

Beveiligingscamera

Wij raden onze klanten aan om een alarmsysteem te combineren met bewakingscamera’s. Dit doen wij uiteraard niet voor niets. Voor de perfecte woonhuisbeveiliging mogen bewakingscamera's niet ontbreken. Allereerst werkt de aanwezigheid van beveiligingscamera’s preventief. Wanneer inbrekers zien dat er beveiligingscamera’s aanwezig zijn in en rondom uw woning, zullen zij er alles aan doen om niet in beeld te komen: vaak kiezen zij voor het hazenpad. Sommigen doen echter toch een poging, maar vluchten wanneer het alarmsysteem af gaat. Door middel van de beveiligingscamera’s beschikt u over beeldmateriaal van de daders.

Is uw huis veilig?

U kunt de volgende zijn. Wilt u dit voorkomen? Kies dan nu voor de juiste woonhuisbeveiliging. Voor een advies op maat in Zuid-Holland kunt u contact met ons opnemen. Indien gewenst komen wij ook naar uw woning in Zuid-Holland om u te informeren en te adviseren over de woonhuisbeveiliging voor u. Waarom u voor Polair Beveiliging moet kiezen? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtj

  • Vele tevreden klanten gingen u voor;
  • Wij verzorgen persoonlijk en deskundig advies;
  • De aanschafkosten van inbraakbeveiliging zijn zeer laag;
  • Wij bieden professioneel NCP-gekeurde alarmsystemen;
  • De montage wordt verzorgd door een BORG erkende installateur;
  • Aansluiting geschiedt op de meldkamer van uw keuze of NVD meldkamer, wereldwijd kennisleider in beveiliging.
Bent u op zoek naar de juiste woonhuisbeveiliging in Utrecht? Wij bieden een vakkundig advies en plaatsing door een BORG erkende installateur tegen lage aanschafkosten. Kortom: Polair Beveiliging biedt een veilig gevoel voor u en uw omgeving, ook in Utrecht.

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen