06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Over Polair

Polair beveiliging is een professioneel onafhankelijk NCP erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de levering en installatie van kwalitatief hoogwaardige beveiligingssystemen.

Door de jaren heen hebben wij zowel in de zakelijke- als particuliere markt een grote klantenkring opgebouwd. Veel klanten zijn dan ook al vaak tientallen jaren klant en daar zijn wij best trost op. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze expertise op het gebied van beveiliging en voordeel bieden door onze scherpe prijzen.

Wij hebben de belangrijkste voordelen van Polair Beveiling even op een rijtje gezet:

  • De klant staat centraal
  • Direct persoonlijk contact
  • Snel en adequaat handelen
  • App voor meldkamer
  • Flexibel, procedures volgens wensen van de klant
  • Hoge kwaliteit van dienstverlening
  • Moderne technologieën en systemen
  • Klantvriendelijke en professionele dienstverlening

In vakkundige handen

Kwaliteit en een goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Dat willen wij graag zo houden, omdat wij u op deze manier goed op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen op beveiligingsgebied en wat voor u van toepassing is in uw situatie. Om onze kwaliteit en vakkennis te waarborgen zijn wij aangesloten bij een aantal branche-organisaties en keurmerken. Voor meer informatie, neem contact met ons op

Liefde voor het vak

Als gespecialiseerd beveiligingsbedrijf zijn wij op de hoogte van de laatste technische snufjes op het gebied van beveiliging. Met onze kennis bieden wij altijd de juiste oplossing voor uw veiligheid. Hierbij nemen wij alle aspecten mee en bieden wij de juiste oplossign voor uw woning of bedrijfspand
Voor meer informatie, neem contact met ons op

Onze systemen bieden echt waar voor uw geld, zonder in te leveren op veiligheid of kwaliteit.

wij maken het verschil

Wij zijn Kiwa-CCV-NCP erkend en een BORG technisch gecertificeerd beveiligingsbedrijf . Zo kunt u de beveiliging van uw zaak of huis met een gerust hart uit handen geven. Polair Beveiliging werkt ook samen met een aantal ondernemers in Alkmaar en omgeving. Op deze manier kunnen we u ook voorzien van een totaal pakket.

Uw totaal partner

Naast het aansluiten/monteren van de beveiliging verzorgen wij ook de aansluiting bij de meldkamer. Naast alarmsystemen bieden wij nog meer op het gebeid van beviliging zoals; camera's, toegangscontrole, buitenbeveiliging, intercomsystemen en brandbeveiliging. Dit alles tegen een zeer scherp tarief!

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen