06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Pontsteiger Amsterdam

Locatie: Amsterdam

Projectbeschrijving

Een uniek wooncomplex met een hoogte van circa 90 meter boven NAP.

366 appartementen, waarvan 66 exclusieve koopwoningen op de 18e tot en met de 25e verdieping. Een tweelaagse parkeergarage, publieke voorzieningen op de begane grond, horeca, terrassen aan het water en een kleine jachthaven die alleen toegankelijk is voor bewoners.

Om de bijzondere positie in de waterstad te verbeelden heeft het gebouw van een afstand gezien de vorm van een poort. Dichterbij gekomen is zichtbaar dat de Pontsteiger een stoelvorm heeft. De stoel heeft een open rugzijde en is zeven meter opgetild boven de steiger.

Polair Beveiliging heeft hier in zijn geheel een deurstand signalering geïnstalleerd en een stukje toegangsverlening met vingerlezers verzorgd.

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen