06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Inbraakbeveiliging Zakelijk

Uitgangspunten inbraakbeveiliging


Bij de beveiliging van uw bedrijf is het uitgangspunt de waarborging van de bedrijfscontinuïteit van uw bedrijf. Lukt het een inbreker om uw bedrijf binnen te dringen is het noodzakelijk deze zo snel als mogelijk te detecteren om aansluitend onvertraagd te alarmeren. Tevens zal worden geprobeerd om de inbreker zo veel als mogelijk te vertragen bij het verzamelen van goederen.

Met een alarmsysteem wordt uw pand electronisch beveiligd. Een gebruiksvriendelijk codebediendeel zorgt ervoor dat u de alarminstallatie geheel of gedeeltelijk kunt in - en uitschakelen, alarmen van nooddeuren kunt uitschakelen etc. De draadloze en bedrade detectoren zijn voorzien van de modernste electronica en software voor betrouwbare detectie en absoluut ongevoelig voor storingsbronnen. Via internet, GPRS, ISDN, GSM of analoog kunnen de systemen doormelden naar de meldkamer.

Zakelijk alarmbeveiliging

Laat uw bedrijf met een veilig gevoel achter

Er word samen met u een beveiligingsplan opgesteld. Elk object vraagt om een eigen benadering betreffende organisatorische, bouwkundige en electronische maatregelen. Dit resulteert in een beveilingsklasse-indeling en een plan van aanpak. Polair Beveiliging werkt met een toonaangevende proffesionele product, Honeywell en Ksenia. De Honeywell producten zijn van zeer goede kwaliteit en voldoen volledig aan de verzekeringseisen. Daarnaast leveren wij ooka het merk Ksenia beveiligingsproducten. Ksenia is momenteel een vooruitstrevend product op de beveiligingsmarkt. Ksenia kan je de Tesla binnen de beveiligingsmarkt noemen. Wij leggen u graag de mogelijkheden van dit product uit. Ook voor Ksenia kan altijd een opleveringsbewijs of certificaat worden afgegeven.

Polair installeert nu ook AJAX systemen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering

Verzekering


Polair Beveiliging werkt nauw samen met bijna alle verzekerings maatschappijen om zo tot een compleet beveiligingsplaatje te komen dat is afgestemd op de persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Een opleveringsbewijs of een certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw alarminstallatie bestaat uit door het CCV-gecertificeerde producten en is aangelegd door een erkend beveiligingsbedrijf. De producten voldoen aan Borg klasse 1,2 en 3. Met dit opleverbewijs kunt u, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij, korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Alarmcentrale


Iedere melding van het alarmsysteem kan worden doorgemeld aan een van de met ons samenwerkende alarmcentrales. Bij een inbraak-, brand- of technischalarm worden direct de sleutelhouders gewaarschuwd, ook kan een surveillant ter plaatse worden gezonden om de situatie te beoordelen en eventueel hulpdiensten in te schakelen.

Polair Beveiliging is erkend installateur van de volgende systemen: Honeywell enKsenia. Daarnaast hanteert Polair ook ander gewenste systemen.

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen