06 - 55 38 19 16
1721 HA Broek op Langedijk
mail@polair.nl

Inbraakbeveiliging particulier

Beveiliging versterkt het gevoel van veiligheid


Als u zichzelf ergens veilig wilt voelen, dan is het wel thuis. Bovendien heeft u dierbare spullen waar u aan gehecht bent. U moet er niet aan denken dat er iets mee gebeurt. Niet in uw afwezigheid, maar zeker ook niet als u thuis bent. Polair Beveiliging weet als geen ander hoe zij uw huis en woonomgeving veiliger kan maken.

particuliere alarmbeveiliging

Laat uw huis met een veilig gevoel achter

Polair Beveiliging beveiligt uw huis en woonomgeving met enthousiasme en met de nieuwste beveiligingstechnologie├źn. Met Polair Beveiliging verkleint u niet alleen het risico op inbraak of brand, een goede beveiliging werkt ook preventief. Bovendien versterkt het uw gevoel van veiligheid in uw eigen woonomgeving.

Uitgangspunten inbraakbeveiliging


Bij beveiliging van uw woning is het uitgangspunt de inbreker zoveel mogelijk te demotiveren om in te breken, wat betekent dat het de inbreker zo veel als mogelijk moeilijk gemaakt zal worden om in uw woning in te breken. Lukt het de inbreker om toch uw woning te betreden dan is het van groot belang deze zo snel als mogelijk te detecteren om daarna onvertraagd te alarmeren. Tevens zal worden geprobeerd om de inbreker zo veel als mogelijk te vertragen bij het verzamelen van uw dierbare bezittingen.

particuliere alarmbeveiliging

Huisdieren geen belemmering voor een goede alarminstallatie

Betrouwbare beveiliging begint met een goed beveiligingsadvies. Onze professionele beveiligingsadviseur komt dan ook graag bij u langs om deze voor u op te stellen en de mogelijke risico's met u door te nemen. Op basis van dit advies gaan we in overleg met u een passende oplossing realiseren. Een alarmsysteem zou een deel van de oplossing kunnen zijn. Wat voor soort alarmsysteem u dan nodig heeft, is afhankelijk van het type huis waar u in woont. Polair Beveiliging levert en installeert verschillende soorten alarmsystemen

Er word samen met u een beveiligingsplan opgesteld. Elk object vraagt om een eigen benadering betreffende organisatorische, bouwkundige en electronische maatregelen. Dit resulteert in een beveilingsklasse-indeling en een plan van aanpak.

Polair Beveiliging werkt met een toonaangevende proffesionele producten:

Polair installeert nu ook AJAX systemen

Meer informatie

Misdaad op de kaart

Kijk of er de afgelopen 3 maanden in uw omgeving is ingebroken.

Bekijk misdaad op de kaart

Gemakkelijk codes toevoegen

Bekijk hier het youtube kanaal

Meer informatie

Handleidingen

Handleidingen

NCP gecertificeerd

Polair Beveiliging is NCP gecertificeerd.

Lees meer over NCP certificering

Verzekering


Polair Beveiliging werkt nauw samen met bijna alle verzekerings maatschappijen om zo tot een compleet beveiligingsplaatje te komen dat is afgestemd op de persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Een opleveringsbewijs of een certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw alarminstallatie bestaat uit door het CCV-gecertificeerde producten en is aangelegd door een erkend beveiligingsbedrijf. De producten voldoen aan Borg klasse 1,2 en 3. Met dit opleverbewijs kunt u, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij, korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Alarmcentrale


Iedere melding van het alarmsysteem kan worden doorgemeld aan een van de met ons samenwerkende alarmcentrales. Bij een inbraak-, brand- of technischalarm worden direct de sleutelhouders gewaarschuwd, ook kan een surveillant ter plaatse worden gezonden om de situatie te beoordelen en eventueel hulpdiensten in te schakelen.

Polair Beveiliging is erkend installateur van de volgende systemen:?????

Ksenia Centrale

Polair Beveiliging is sinds kort ook leverancier en installeur van Ksenia alarmsystemen. Ksenia is een nieuwe security dimensie. Het meest geavanceerde security platform.

Lees meer over KSenia alarmcentrales

Meer weten?

Wilt u informatie over een mogelijk beveiligingsplan voor uw bedrijf of woning. Of wenst u een vrijblijvende afspraak waarin we u kunnen vertellen wat Polair Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen