Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

SmartView of SmartVideo

Wat is SmartVideo?

Smartvideo is speciaal ontwikkeld om verificatie van uw Alarm- systeemmelding te valideren. Door alarmmeldingen en videobeelden te combineren krijgt de centralist een letterlijk beeld in wat de aanleiding kan zijn van uw melding. Hierdoor kan zij u, alarmopvolging of evt. hulpdiensten zoals politie en brandweer doeltreffender en efficiënter aansturen.

Doel:
Doel van Smart video is om uw bestaande en nieuwe video installatie, IP en Analoog optimaal te benutten en geschikt te maken voor alarmverificatie. De NVD Alarmcentrale kan hiermee diverse functies zonder tussenkomst van andere apparatuur of software uw video systeem inzetten voor het in eerste instantie efficiënt verifiëren van uw Alarmmelding.

Opvolging:
Door de inzet van SmartVideo kan veelal beter worden bepaald welke actie moet worden ondernomen. Indien er sprake is van een incident zal naast de Alarmmelding naar politie of brandweer ed. ook uw videoinformatie direct en realtime beschikbaar zijn voor hulpdiensten, welke zijn aangesloten op het operationeel platform van Politie (KLPD).

Efficiëntie en Pakkans:
Doordat snel het incident kan worden vastgesteld en de beelden beschikbaar zijn voor politie en overige hulpdiensten zal het heterdaadkracht en het bestrijden van het risico enorm toenemen. Kostbare minuten en seconden worden gewonnen door deze nieuwe manier van aanpak. n

Hoe gaat het in zijn werk:
Onze centralist ontvangt bij uw Alarmmelding direct en automatisch uw (live) videobeelden. Indien bij de alarmmelding zich personen (motion) op uw SmartVideo zijn waargenomen ontvangt de centralist hiervan een videoclip. Hierna kan zij met het beoordelen van de informatie een betere keuze maken welke opvolging direct gewenst is.

Kostenbesparing en Milieu:
Het valideren van een Alarmsysteemmelding gebeurt doorgaans door uw alarmopvolging. Deze is verplicht om de aanleiding van de melding te onderzoeken en eventueel te herstellen. Echter het kost tijd om ter plaatse te komen. Tijd waarin het incident kan hebben plaatsgevonden. SmartVideo zorgt ervoor dat direct het incident kan worden vastgesteld en stelt deze beschikbaar. zodat iedere discipline van politie, brandweer en overige hulpdiensten efficiënt en doelgericht kunnen handelen.

Pakkans en Risicobeperking:
Daderinformatie of omvang van het incident kan, i.c.m. SmartVideo direct worden gebruikt voor bestrijding of aanhouding/opsporing. De Pakkans of bestrijding van het risico zal enorm toenemen, omdat de opvolging van politie en brandweer veel beter dan traditioneel worden aangestuurd.

Voordelen van SmartView

  • Snelle interventietijd
  • Visuele verificatie
  • Aansluiting op Live View
  • Efficiënte aanvulling

Voor wie is SmartView?

winkels, bedrijven en particulieren, die beschikken over een camerasysteem dat is aangesloten op een particuliere alarmcentrale.

de particuliere alarmcentrale.