Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Inbraakbeveiliging Zakelijk

Uitgangspunten inbraakbeveiliging

Bij de beveiliging van uw bedrijf is het uitgangspunt de waarborging van de bedrijfscontinuïteit van uw bedrijf. Lukt het een inbreker om uw bedrijf binnen te dringen is het noodzakelijk deze zo snel als mogelijk te detecteren om aansluitend onvertraagd te alarmeren. Tevens zal worden geprobeerd om de inbreker zo veel als mogelijk te vertragen bij het verzamelen van goederen.

Met een alarmsysteem wordt uw pand electronisch beveiligd. Een gebruiksvriendelijk codebediendeel zorgt ervoor dat u de alarminstallatie geheel of gedeeltelijk kunt in - en uitschakelen, alarmen van nooddeuren kunt uitschakelen etc. De draadloze en bedrade detectoren zijn voorzien van de modernste electronica en software voor betrouwbare detectie en absoluut ongevoelig voor storingsbronnen. Via internet, GPRS, ISDN, GSM of analoog kunnen de systemen doormelden naar de meldkamer.

Polair beveiligings bediendeel

Polair Beveiliging maakt gebruik van o.a Honewell producten - Bediendeel Honeywell Galaxy MK 8

Er word samen met u een beveiligingsplan opgesteld. Elk object vraagt om een eigen benadering betreffende organisatorische, bouwkundige en electronische maatregelen. Dit resulteert in een beveilingsklasse-indeling en een plan van aanpak. Polair Beveiliging werkt met een toonaangevende proffesionele product, Honeywell.
De Honeywell producten zijn van zeer goede kwaliteit en voldoen volledig aan de verzekeringseisen. Daarnaast leveren wij ook diverse andere merken beveiligingsproducten voor alle soorten objecten. Deze producten hebben vaak minder mogelijkheden en kunnen geplaatst worden als er geen verzekeringeis wordt gesteld. Op een Honeywell systeem kan altijd een opleveringsbewijs of certificaat worden afgegeven.
Een greep uit diverse merken beveiligingsproducten:

Polair beveiligings bediendeel

Bediendeel Honeywell Galaxy MK7

Verzekering

Polair Beveiliging werkt nauw samen met bijna alle verzekerings maatschappijen om zo tot een compleet beveiligingsplaatje te komen dat is afgestemd op de persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Een opleveringsbewijs of een certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw alarminstallatie bestaat uit door het CCV-gecertificeerde producten en is aangelegd door een erkend beveiligingsbedrijf. De producten voldoen aan Borg klasse 1,2 en 3. Met dit opleverbewijs kunt u, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij, korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Alarmcentrale

Iedere melding van het alarmsysteem kan worden doorgemeld aan een van de met ons samenwerkende alarmcentrales. Bij een inbraak-, brand- of technischalarm worden direct de sleutelhouders gewaarschuwd, ook kan een surveillant ter plaatse worden gezonden om de situatie te beoordelen en eventueel hulpdiensten in te schakelen.

Polair Beveiliging is erkend installateur van de volgende systemen:

honeywellriscojablatron