Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Inbraakbeveiliging particulier

Beveiliging versterkt het gevoel van veiligheid

Als u zichzelf ergens veilig wilt voelen, dan is het wel thuis. Bovendien heeft u dierbare spullen waar u aan gehecht bent. U moet er niet aan denken dat er iets mee gebeurt. Niet in uw afwezigheid, maar zeker ook niet als u thuis bent. Polair Beveiliging weet als geen ander hoe zij uw huis en woonomgeving veiliger kan maken.

Polair Beveiliging beveiligt uw huis en woonomgeving met enthousiasme en met de nieuwste beveiligingstechnologie├źn. Met Polair Beveiliging verkleint u niet alleen het risico op inbraak of brand, een goede beveiliging werkt ook preventief. Bovendien versterkt het uw gevoel van veiligheid in uw eigen woonomgeving.

Uitgangspunten inbraakbeveiliging

Bij beveiliging van uw woning is het uitgangspunt de inbreker zoveel mogelijk te demotiveren om in te breken, wat betekent dat het de inbreker zo veel als mogelijk moeilijk gemaakt zal worden om in uw woning in te breken. Lukt het de inbreker om toch uw woning te betreden dan is het van groot belang deze zo snel als mogelijk te detecteren om daarna onvertraagd te alarmeren. Tevens zal worden geprobeerd om de inbreker zo veel als mogelijk te vertragen bij het verzamelen van uw dierbare bezittingen.

Polair beveiligings bediendeel

Huisdieren geen belemmering voor een goede alarminstallatie

Betrouwbare beveiliging begint met een goed beveiligingsadvies. Onze professionele beveiligingsadviseur komt dan ook graag bij u langs om deze voor u op te stellen en de mogelijke risico's met u door te nemen. Op basis van dit advies gaan we in overleg met u een passende oplossing realiseren. Een alarmsysteem zou een deel van de oplossing kunnen zijn. Wat voor soort alarmsysteem u dan nodig heeft, is afhankelijk van het type huis waar u in woont. Polair Beveiliging levert en installeert verschillende soorten alarmsystemen.

Polair beveiligings bediendeel

Huisdieren geen belemmering voor een goede alarminstallatie

Er word samen met u een beveiligingsplan opgesteld. Elk object vraagt om een eigen benadering betreffende organisatorische, bouwkundige en electronische maatregelen. Dit resulteert in een beveilingsklasse-indeling en een plan van aanpak.

 

 

 

Polair Beveiliging werkt met een toonaangevende proffesionele producten:

Polair beveiligings bediendeel

Bediendeel

Verzekering

Polair Beveiliging werkt nauw samen met bijna alle verzekerings maatschappijen om zo tot een compleet beveiligingsplaatje te komen dat is afgestemd op de persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Een opleveringsbewijs of een certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw alarminstallatie bestaat uit door het CCV-gecertificeerde producten en is aangelegd door een erkend beveiligingsbedrijf. De producten voldoen aan Borg klasse 1,2 en 3. Met dit opleverbewijs kunt u, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij, korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Alarmcentrale

Iedere melding van het alarmsysteem kan worden doorgemeld aan een van de met ons samenwerkende alarmcentrales. Bij een inbraak-, brand- of technischalarm worden direct de sleutelhouders gewaarschuwd, ook kan een surveillant ter plaatse worden gezonden om de situatie te beoordelen en eventueel hulpdiensten in te schakelen.

Polair Beveiliging is erkend installateur van de volgende systemen:

honeywellriscojablatron