Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Buitenverlichting

Beveiligingsverlichting voor rond om uw huis of bedrijfsruimte.

Door het plaatsen van beveiligingsverlichting maakt u uw pand, woning onaantrekkelijk voor een inbreker. Verlichting verhoogt de kans om gezien en herkend te worden. Dat is uiteraard wat de inbreker niet wil. Beveiligingsverlichting bestaat in verschillende uitvoeringen. Deze verlichting wordt vaak voorzien van slagvast armatuur zodat de armaturen niet gemakkelijk te vernielen zijn.

Beveiligingsverlichting kan zowel continu verlichting zijn als schrikverlichting en kan worden aangestuurd door uw beveiligingsysteem.

Buitenverlichting voor extra veiligheid

Polair Beveiliging - Buitenbeveiliging

Bij het in alarm komen van uw alarmsysteem zal de verlichting om uw huis aan springen voor een bepaalde tijd, hierdoor zullen de opgenomen beelden van uw camerasysteem beter zijn.

Als u terreinbeveiliging heeft is het mogelijk om de verlichting al te laten aan springen voordat de eventuele inbreker uw huis heeft bereikt. Terreinbeveiliging met een gesproken tekst in combinatie met verlichting is een trefzekere manier om ongenode gasten te verjagen. De bestaande verlichting om uw huis en terrein of nieuw te plaatsen beveiligingsverlichting met ingebouwde detector zijn aan te sturen op allerlei manieren.

Polair verzorgt ook beveiligingsverlichting

Buitenverlichting voor extra veiligheid

Een voorbeeld:
De verlichting om uw woning springt aan wanneer de duisternis invalt en zal rond middernacht uitgaan.
De verlichting zal in de nachtelijke uren aan springen als er iemand uw pad opkomt op een vriendelijke manier.
De bestaand verlichting eventueel uitgebreid met beveiligingsverlichting springt aan wanneer uw alamsysteen of terreinbeveiliging in werking treed.
De verlichting zou ook draadloos aangestuurd kunnen worden via bv een paniekknop.

Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen.