Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Video en intercom

Intercom systemen zijn uitermate geschikt om vooraf te kijken wie er aan de deur of toegangspoort staat.

Het komt wel eens voor dat er 's avonds aangebeld wordt en u twijfelt of u wel of niet open moet doen. Veel mensen gaan uit van de goedheid van de mens en openen zomaar de deur, maar is dit wel verstandig.

Polair Beveiliging Intercom systeem

Polair Beveiliging levert ook intercom systemen

Met een intercom systeem kunt u voordat u de deur of toeganspoort openmaakt zien wie er aanbelt en vragen naar zijn of haar bedoelingen. Bevalt u de persoon of het antwoord niet, dan doet u gewoon niet open. Voor een bezoeker met kwade bedoelingen is dit meestal voldoende om te vertrekken.

Video intercom systemen zijn er in allerlei soorten en typen. Polair Beveiliging adviseerd u graag over het systeem dat het beste bij uw situatie past.

videofoons en deurtelefoons

Polair Beveiliging Intercom systeem

Intercom systeem

Een intercom installatie heeft binnen een videofoon of een deurtelefoon. Als er aangebeld wordt, gaat de videofoon over, het scherm laat zien wie er aanbelt, je kan praten met de bezoeker en de deur openen. Bij een deurtelefoon kan je alleen praten en de deur openen. Intercom systemen van Polair Beveiliging zijn volledig gedigitaliseerd in beeld en geluid.

De videofoons hebben een scherm dat haarscherp in kleuren of zwart/wit toont wie er voor de deur staat. Alle videofoons hebben een bel met meerdere ringtones, die hard en zacht gezet kan worden. Om te praten en luisteren is er een hoorn met spiraalsnoer of een luidsprekende handsfree functie. De videofoons hebben een tweede belsignaal voor de eigen deur.

Er is een knop om de deur te openen en een knop voor de bewakingsfunctie (beeld aanzetten zonder dat er wordt aangebeld).

De deurtelefoons geven een heldere en duidelijke spraakverbinding. Ze hebben allemaal meerdere ringtones en het belvolume is instelbaar Ze hebben een knop voor de deuropener en een knop voor de bewakingsfunctie (geluid aanzetten zonder dat er wordt aangebeld).