Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Polair Beveiliging gespecialiseerd in Honeywell producten

Honeywell alarmsysteem

Honeywell Security Group is marktleider op het gebied van inbraakbeveiliging en detectiesystemen voor de commerciële, industriële en particuliere markt. Als toonaangevende leverancier voert Honeywell onder andere: De Galaxy-serie, De uitgebreide serie IntelliSense Dual Tec®-detectoren, PIR-detectoren, glasbreukdetectoren en alarmgevers en het Domonial draadloze alarmsysteem voor particuliere toepassingen. Honeywell heeft een breed gamma aan inbraakcentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan uw installatie-eisen. Van een eenvoudig systeem voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen en complexe omgevingen. We bieden multifunctionele consumentenapparaten en complete oplossingen voor brand en inbraak die naadloos kunnen worden geïntegreerd met installaties voor toegangscontrole, CCTV, draadloze randapparatuur, alarmcontrole en videobewaking. De snel te installeren draadloze apparaten van Honeywell, met een rotsvaste stabiliteit en duurzame batterijen, zijn speciaal bestemd voor de professionele beveiligingsexpert. Zo kunt u uw klanten een volledig assortiment aanbieden met geavanceerde opties die zorgen voor eenvoudige bediening.

Honeywell G2 inbraakcentrales:

De Galaxy G2-20 / G2-44+ centrales zijn ontworpen voor installatie bij de particuliere consument en kleine commerciële installaties. Deze inbraakcentrales voldoen aan de eisen voor EN50131-1, Security Grade 2. Een van de specifieke doelen van deze centrales is om de hoogst mogelijke mate van flexibiliteit te bieden. De werking van deze inbraakcentrales komt overeen met de bestaande Galaxy-reeks (18-512), omdat dezelfde gebruikersinterface wordt toegepast. Sommige functies zijn echter meer toegesneden op de eisen voor consumentensystemen en kleine commerciële systemen.

De belangrijkste kenmerken van de alarmsysteem honeywell Galaxy G2-20:

Ingebouwde 1 A (0,6 A@grade 2) netvoeding en communicator
Standaard voorzien van 12 zones uit te breiden tot 20 zones
4+8 uitgangen uit te breiden tot 16 uitgangen
Ondersteuning voor vier externe bediendelen (of vier Keyproxs)
Geheugen voor 384 gebeurtenissen
Maximaal 24 code's gebruikers toe te wijzen.
3+1 algemene blokken
Versturen van SMS-berichten naar maximaal 3 telefoonnnummers.
Ondersteuning voor draadloze Domonial-randapparatuur
Ondersteuning voor Galaxy randapparatuur
PC-toepassingen voor bediening op afstand
Geschikt voor installaties volgens EN50131-1, Security Grade 2, Environmental Class II
Toe te passen bedienpanelen MK7 en MK8 LCD-bediendeel.

De belangrijkste kenmerken van de alarmsysteem honeywell Galaxy G2-44+

Ingebouwde 1,4 A (1 A@grade 2) netvoeding en communicator
Standaard voorzien van 12 zones uit te breiden tot 44 zones
4+8 uitgangen uit te breiden tot 28 uitgangen
Ondersteuning voor vier externe bediendelen (of vier Keyproxs)
Geheugen voor 384 gebeurtenissen.
Maximaal 24 code's gebruikers toe te wijzen.
3+1 algemene blokken
Ondersteuning voor draadloze Domonial-randapparatuur
Dual Bus-technologie levert ondersteuning voor Vista ECPrandapparatuur en Galaxyrandapparatuur
Versturen van SMS-berichten naar maximaal 3 telefoonnnummers.
PC-toepassingen voor bediening op afstand
Optie voor GSM-signalering
Optie voor 2-weg gesproken audio verificatie
Geschikt voor installaties volgens EN50131-1, Security Grade 2, Environmental Class II.
Toe te passen bedienpanelen MK7 en MK8 LCD-bediendeel.

De belangrijkste kenmerken van de alarmsysteem honeywell Galaxy Flex 20

Honeywell’s Galaxy® Flex-centrale biedt een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing voor inbraakdetectie en toegangsbeheer en voorziet kleine beveiligingssystemen van vernieuwd gebruiksgemak en flexibiliteit. De drie uitvoeringen van de Galaxy Flex zijn gebaseerd op een modulair ontwerp dat een volledige aanpassing mogelijk maakt aan specifieke behoeften van de klant. Galaxy Flex 20 Een klein paneel met grote mogelijkheden. Galaxy Dimension-functies voor kleine systemen tot 20 zones. Galaxy Flex 50 biedt een hoge mate van flexibiliteit. Geschikt voor kleine tot middelgrote systemen waarbij installatiegemak en functionaliteit belangrijk zijn. Galaxy Flex 100 is een zeer concurrerend systeem voor middelgrote tot grote installaties Meer functionaliteiten, zonder de verplichting van een Klasse 3-classificatie.

De belangrijkste kenmerken van de alarmsysteem honeywell Galaxy GD-48:

Geïntegreerde inbraakbeveiliging en toegangscontrole Tot 8 onafhankelijke blokken Standaard voorzien van 16 zones uitbreidbaar tot maximaal 48 zones. Toegangscontrole tot 8 deuren Maximaal tot 100 code's of kaarthouders per systeem Tot 19 weekschema’s Ondersteunt maximaal 8 bediendelen Ondersteuning voor grafisch bediendeel met aanraakscherm (1) Alarmgeheugen voor Inbraak en Toegang (beide max. 1000 gebeurtenissen) Ondersteunt verschillende communicatie-opties (PSTN, ISDN, Ethernet) Tot max. 8 Audioverificatie (inluister) kanalen Één pc-gebaseerde, centrale beheeroplossing Verbeterd interfaceprotocol voor systeemintegratie Voldoet aan alle toepasselijke Europese normen Volledig compatibel met bestaande Galaxy-reeks Toe te passen bedienpanelen MK7 en MK8 LCD-bediendeel en Touchcenter bedienpaneel.