Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Over Polair

Polair beveiliging is een professioneel onafhankelijk NCP erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf, wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de levering en installatie van kwalitatief hoogwaardige beveiligingssystemen.

alarm beveiligign polair

Door de jaren heen hebben wij zowel in de zakelijke als particuliere markt een grote klantenkring opgebouwd. Veel klanten zijn dan ook al vaak tientallen jaren klant, daar zijn wij best trost op. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze expertise op het gebied van beveiliging en voordeel bieden door onze scherpe prijzen.


ncp borg

Kwaliteit en goed advies

Kwaliteit en een goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Dat willen wij graag zo houden, omdat wij u op deze manier goed op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen op beveiligingsgebied en wat voor u van toepassing is in uw situatie.

Om onze kwaliteit en vakkennis te waarborgen zijn wij aangesloten bij een aantal branche-organisaties en keurmerken. Wij zijn Kiwa-CCV-NCP erkend en een BORG Technisch Beveiligingsbedrijf gecertificeerd. Zo kunt u de beveiliging van uw zaak of huis met een gerust hart uit handen geven.

Polair Beveiliging werkt ook samen met een antal ondernemer in Alkmaar en omgeving. Op deze manier kunnen we u ook voorzien van een totaal pakket. Klik hier voor meer informatie