Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Meldkamer

Aansluiting op alarmcentrale

De aanschaf van een alarmsysteem is een belangrijke stap naar een veilige woonomgeving. Maar als uw alarm afgaat, wat gebeurt er dan met de alarmmelding? Aansluiting op een alarmcentrale is een betrouwbare manier om uw meldingen te verwerken.

Het laten aansluiten van uw alarmsysteem op een alarmcentrale betekent dat uw woning altijd is beveiligd. Dat zorgt voor een veilig gevoel. En op het moment dat het echt nodig is, wordt er direct hulp ingeschakeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een poging tot inbraak, een overval of brand. Alarmmeldingen worden snel en adequaat afgehandeld door de centralisten.

Polair beveiliging werkt met een aantal verschillende alarmcentrales, die allemaal 24 uur per dag en zeven dagen per week bemand zijn.

Polair beveiliging meldkamer

Meldkamer

Gebruik maken van opvolging

Polair beveiliging biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse diensten van een alarmcentrale. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bij een inbraakmelding de alarmcentrale telefonisch contact op te laten nemen met een door u opgegeven reeks van telefoonummers, zodat U, uw buren of andere personen in de directe omgeving actie kunnen ondernemen. Een andere mogelijkheid is om na een inbraakmelding de opvolgingsdienst in te schakelen, zodat deze ter plekke kunnen komen om de melding te controleren en actie te ondernemen.

U kunt zelf bepalen wie en wanneer de alarmcentrale de opvolgingsdienst belt. Wij kunnen dit samen met u configureren.

Met een abonnement op een alarmcentrale, bent u er in ieder geval van verzekert dat er iets gedaan wordt met de melding, ook als u zelf niet in de buurt bent. Wij adviseren u graag over een passend pakket bij onze aangesloten alarmcentrale.

Voor meer informatie en/of een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Nieuw: Mijn NVD App

Altijd en overal controle en beheer van uw alarmcentrale-aansluiting met Mijn NVD App.
Voor meer informatie bezoek de website van de NVD