Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Polair Beveiliging - Jablatron

Beveiliging van uw woning of bedrijf met een draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis

Jablotron Oasis is een modern draadloos/hybride alarmsysteem voor het ontzorgen van gezinnen en bescherming van huizen, residentiƫle gebieden, alsmede winkels, kantoren, werkplaatsen, recreatiewoningen enz... Het Jablotron OASIS alarmsysteem geeft meldingen door van brand, overstroming, vorst risico, het risico van oververhitting, gezondheidsproblemen, inbraak en andere mogelijke risico's. Oasis heeft de optie om in te luisteren en te praten en heeft de mogelijkheid om een unieke draadloze bewegingsdetector met een ingebouwde fotocamera te kunnen installeren het alarmsysteem kan afbeeldingen naar mobiele telefoons, PC's en alarmcentrales verzenden. Jablotron OASIS maakt zichtbaar wat er in en om een woning of bedrijf gebeurd.

Jablotron Oasis is uitermate geschikt als draadloos alarmsysteem voor uw woning, winkel, loods of kantoor. Het draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis werkt op de 868Mhz frequentie. Dit is een frequentie wat speciaal is voor draadloze beveilingsapparatuur. De 868 Mhz frequentie zorgt er ook voor dat u geen last heeft van storingen en valse meldingen.

Installatie

Wij zijn een NCP Borg gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Het systeem zal dan ook volgens de certificatie procedure worden geĆÆnstalleerd. Hierbij geven wij een certificaat nodig voor u verzekering

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met het alarmsysteem van Jablotron Oasis. U heeft bijvoorbeeld bij sommige kiezers zelfs de mogelijkheid om u eigen alarmmeldingen in te spreken. U kunt het alarmsysteem in vele verschillende talen instellen en zijn ook alle melders naar u eigen keuze te omschrijven.

Heeft u liever wat persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen of een vraag stellen via de email, mail@polair.nl of bel 06 - 55 38 19 16.

Het alarmsysteem van Jablotron is gecertificeerd volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2 en draagt voor Nederland het NCP keurmerk en voor Belgie INSERT De certificering van de installaties en installatie-bedrijven zijn erkend door de verzekeringsmaatschappijen.

Alarmsysteem meenemen

Let u op bij aanschaf van een alarmsysteem. Het alarmsysteem kan gemakkelijk meegenomen worden naar uw nieuwe woning mocht u willen verhuizen en zou u in de toekomst uw alarmsysteem NCP/BORG willen certificeren is dit met alle alarmsystemen die wij aanbieden mogelijk.

Het draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis geeft u toegangscontrole (opent elektrische sloten, garage deuren, poorten, enz.). Dit is mogelijk door het invoeren van een numerieke code, een RFID-chip of een afstandsbediening(bijvoorbeeld gemonteerd in auto's, of via een hand-afstandsbediening). Het Jablotron alarmsysteem biedt ook domotica, bijvoorbeeld middels een afstandsbediening voor toestellen, verwarming controle, schakelen van toestellen met bewegingsmelders, andere detectoren, of afstandsbedieningen.

Jablotron Oasis is mede bedoeld als een draadloos alarmsysteem voor een eenvoudige installatie als ook installatie op traditionele bekabelde wijze. Bedrade en draadloze randapparatuur kan ook gecombineerd worden (Hybride werking), zodat het mogelijk is om het volledig draadloos, bedraad, of een combinatie van beide toe te kunnen passen.