Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Camera systemen.

Polair is een gecertificeerd Lumiron IRCM installateur, de revolutionaire nachtzicht camera.

Lumiron ICRM bewakingscamera

De Lumiron ICRM bewakingscamera kan met minimaal omgevingslicht een helder kleuren beeld genereren. Waar de standaard infrarood bewakingscamera`s overschakelen naar zwart wit beeld, geeft de Lumiron camera heldere kleuren beelden weer. Indien de camerabeelden voor opsporing's doeleinden gebruikt gaan worden dan is het bij een nacht opnamen ook direct duidelijk welke kleur kleding of welke kleur haar een verdachte persoon heeft.

lumiron IRCM

De Lumiron ICRM bewakingscamera.

Deze geheel nieuwe techniek zal camerabewaking een geheel nieuwe dimensie gaan geven. Donker is niet meer donker. Het inregelen van het OSD menu kunt u via de recorder instellen. Mocht het nodig zijn dan logt u in op het systeem en past u alle instellingen naar behoefte aan.

Onder de meest kritische omstandigheden is vast komen te staan dat de gegenereerde beelden van een sublieme kwaliteit zijn. Dit is de reden dat deze verfijnde techniek toepasbaar is onder de meest uiteenlopende omstandigheden.

Hieronder staan camerabeelden opgenomen in de nacht. Het enige omgevingslicht is een straat lantaarn. Heeft u interesse in deze revolutionaire bewakingscamera? Neem contact met ons op wij kunnen u een totaal CCTV oplossing bieden. Van advies tot realisatie.

Nachtbeelden van de Lumiron ICRM