Voorkom inbraak beveilig NU uw woning en bedrijf!

Branddetectie

Brand, en rookontwikkeling, ontstaat vaak zonder dat u dat in de gaten heeft.

De meeste doden vallen 's nachts als mensen liggen te slapen. Veel voorkomende oorzaken van brand in huis zijn; roken van een sigaret in bed, kortsluiting, een vonk uit de nog smeulende open haard, een vergeten kaars, blikseminslag of een overslaande brand.

Als er 's nachts brand uitbreekt is de kans op letsel zeer groot. Als u slaapt ruikt u namelijk niets en wordt u door de giftige gassen dieper in slaap gebracht. Een brand kan zich binnen 3 minuten door het gehele huis verspreiden. In de praktijk duurt het vaak langer om alle gezinsleden wakker te maken en in veiligheid te brengen

Het is een must om iets aan branddetectie te doen!

Branddetectiesystemen zijn te verdelen in een aantal producten;

Branddetectiesystemen zijn te verdelen in een aantal producten;

  • Draadloze of bedrade rookmelders
  • Brandmelders of hittemelders
  • Koolmonoxidemelders of andere gasmelders

Al deze melders zijn aan te sluiten op een inbraakcentrale als op een brandmeldcentrale met doormelding naar een meldkamer of mobiele telefoon.

Voor elk van deze producten hebben wij een ruim assortiment van artikelen die in ieders budget passen. Wij adviseren u graag en installeren het op de meest preventieve plaatsen, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw nachtrust.

Tip: schaf in aanvulling op een branddetectiesysteem ook een branddeken en een brandblusser aan. Hiermee kunt u zelf onnodig veel schade voorkomen.